Bécs felrázva, nem keverve

A számunkra sok szempontból etalonnak számító szomszédos főváros ezúttal (is) a városmarketingben állított követendő példát Budapest elé. Bécs marketingszervezete ugyanis úgy döntött, hogy - ha a hegy nem megy Mohamedhez alapon - Budapestre hozza „a mindig friss zenei trendektől hangos” osztrák főváros hangulatát Peter Kruder és Christian Petz tolmácsolásában.

970600_629415660420156_1289899072_n.jpg

A világszerte ismert DJ és zeneszerző június 27-én, csütörtökön szállítja az Ötkert népszerű belvárosi szórakozóhely pultjai mögé Bécs progresszív dallamait, a vendéglő menüajánlataiban pedig ezen a héten Christian Petz, Michelin-csillagos sztárséf ételkülönlegességei vendégeskednek, hogy többek közt mini bécsi szelettel és fehér mákkal töltött tejfölös rétessel adjanak ízelítőt az osztrák fővárosból.

A Bécs hivatalos szlogenjével ellátott, egyébként ingyenes rendezvény a Facebook mellett a Pesti Est aktuális számából is visszaköszön, amiben egy egész oldalas hirdetés formájában az osztrák marketinggépezet így vagy úgy, de Bécsbe invitál. És innentől már tényleg csak rajtunk áll: most vagy soha?

ScreenHunter_01 Jun. 24 22.23.jpg

                                                                       

Címkék: event marketing márkanagykövet Bécs endorsement marketing

2013.06.24. 23:45
1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://spotted.blog.hu/api/trackback/id/tr815376424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Óz, a nagy varázsló 2013.06.26. 03:25:52

Ötkert?
Baszd meg...

Van szarabb hely a városban?
Beleértve nyóckeres köpködőket is.

Elcsípted? Küldd el!

Email me

süti beállítások módosítása