Élje túl a repülőutat Bear Gryllsszel!

Az Új-Zélandon forgatott Hobbit című film karakterei után a világszerte ismert kalandor és túlélő guru, Bear Grylls mutatja be a biztonsági előírásokat Középfölde hivatalos utaztatója, az Air New Zealand Airbus A320-as flottájának fedélzetén. A turisztikai termékelhelyezést mesterien használó szigetország és annak nemzeti légitársasága korábban a Gyűrűk Ura trilógiával való együttműködésből is jól profitált, most pedig a brit tévésztár személyével igyekszik kiaknázni a biztonság és az - egyébként Új-Zéland marketingkommunikációjának központi elemét képező - érintetlen természet kombinálásából adódó szinergiákat.

inline-dsc_8677v2.jpg

A valamivel több mint négyperces videóban A túlélés törvényei sztárja ismerteti a megszokott repülőbiztonsági tudnivalókat, miközben átküzdi magát a 32 kilométer hosszú, vadregényes Routeburn-ösvényen, ahol a szigetország őshonos és már kihalt állataival fogócskázik, világító kukacokat eszik, és az oxigénmaszkok alternatív, hordozható piszoárként való használatáról értekezik.

                                               

Címkék: légitársaság Új-Zéland endorsement marketing filmturizmus desztinációelhelyezés

2013.03.10. 12:09
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spotted.blog.hu/api/trackback/id/tr315125358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elcsípted? Küldd el!

Email me

süti beállítások módosítása